Direct starten met een fit en energiek lijf?

Dat kan met een van mijn programma's

The Essentials

Energiek, sterk en ontspannen.
Dat is hoe jij je voelt na 8 weken.

Of jij al wekelijks traint of graag in beweging wil komen.
Of je in de buurt woont of aan de andere kant van het land.
Of je mag leren dat superhelden capeje wat vaker af te zetten of juist je kracht wil hervinden.

We gaan voor balans, ieder op zijn eigen niveau!

Met voeding, yoga, training, mindset en ademoefeningen. Alle essentiele elementen die er voor zorgen dat jij elke dag die Powervrouw kan zijn die in je zit.

Hey, zeg eens eerlijk: jij kan een heerlijke verwendag wel gebruiken toch?

Zelfzorg Zondag is jóuw dag voor ultieme ontspanning en verwennerij. Zowel inwendig als uitwendig!

Op 7 maart (of binnen 3 weken erna) kan jij genieten van:

⋆ Lekkere zelfzorg tips en oefeningen
⋆ Yin Yoga
⋆ Meditatie / adem oefening
⋆ Meditatieve wandeling
⋆ Vooraf een boodschappenlijstje om ook de innerlijke zelf goed te verzorgen 🙂
⋆ Recepten voor alle maaltijden én een heerlijke bodyscrub die je zelf in een handomdraai maakt
⋆ En natuurlijk LEKKERS & LEUKS

Van futloos lijf naar energiek Wijf - The Workouts

Hét workout programma dat ik speciaal voor jou gemaakt hebt, wanneer je laag in je energie zit. Omdat je in een burn out zit, herstellende bent van een burn-out, of gewoon een hartstikke druk leven hebt en toe bent aan meer (veer)kracht.
De perfecte volgende stap na of naast wandelen.

4 weken lang 3 opbouwende workouts per week, die je op jouw niveau kan doen. Zodat je binnen je grenzen steeds sterker en energieker wordt

Maximaal 30 minuten per workout, lekker thuis precies wanneer het het jou het beste uitkomt.

Fit & Fertiliteit

Fit & Fertiliteit is een programma dat vanuit een bijzondere samenwerking met fertiliteitsklinkiek Nij Barrahus  is gemaakt voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen.

In 12 weken gaan we samen aan de slag met voeding, beweging en mindset, om er voor te zorgen dat jij stap voor stap begeleid wordt naar een fitte, vitale en fertiele leefstijl.

Naast 4 persoonlijke contactmomenten (1 uur intake en 3x 30 minuten erna) bevat dit programma ook een online academy waarin je alle informatie terug kan vinden die van belang is om de ideale omstandigheden te creeeren voor een zwangerschap.

Powermama @Home

Powermama @Home is hét thuistrain programma speciaal voor zwangere en recent bevallen vrouwen zodat zij veilig, verantwoord en met plezier kunnen sporten en bewegen.

Het programma is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Core Academy, bekkenbodemfyiotherapeuten en verloskundigen en omvat alle belangrijke elementen om tijdens de training maar zeker ook in het dagelijks leven sterk, fit en belastbaar te blijven!

In dit programma wordt gebruik gemaakt van een set elastieken als benodigd materiaal.

Heb je nog vragen?

Stel ze dan hier!

Nieuwste blogartikelen

Ontdek de laatste tips en tricks op mijn blog!

Diner
Mariska

Bonensalade met gegrilde paprika

Deze heerlijke zomerse salade is perfect om (deels) van de BBQ te maken. Te eten als lunch en als diner! Ingrediënten voor 1 persoon: 150 gr sperziebonen (diepvries) 2 handjes rucola sla melange 125 gr cannellini bonen 1 rode puntpaprika (olijf)olie (extra vierge voor de dressing. Gebruik een andere olijfolie om in te bakken) ½

Lees verder »
Diner
Mariska

Bloemkoolrijst met spitskool en gehakt

Laag in koolhydraten, hoog in gemakt.  Dat is dit diner. Ingrediënten voor 1 persoon: 1,5 eetlepel olie  1 ui 200 gram bloemkoolrijst halve spitskool 125 gr rundergehakt kerriepoeder komijnpoeder 1 eetlepel sojasaus / of wanneer je gluten en soja vermijdt: coconut aminos 50 ml kokosmelk zout/peper 1 teen knoflook Snijd de ui en de knoflook.

Lees verder »
Ontbijt
Mariska

Kefir smoothie

Gefermenteerde dingen eten zijn een feest voor je darmen en dus je gezondheid. Kefir is daar een voorbeeld van. Melkkefir is rijk aan lactobacillen die je helpen tegen o.a. schimmels en andere indringers die je liever niet wilt hebben!   Verwerkt in deze smoothie maakt de kefir dat je de dag lekker fris start! Ingrediënten

Lees verder »
Mariska de Vries draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches