Direct starten met een fit en energiek lijf?

Dat kan met een van mijn programma's

The Essentials

Energiek, sterk en ontspannen.
Dat is hoe jij je voelt na 8 weken.

Of jij al wekelijks traint of graag in beweging wil komen.
Of je in de buurt woont of aan de andere kant van het land.
Of je mag leren dat superhelden capeje wat vaker af te zetten of juist je kracht wil hervinden.

We gaan voor balans, ieder op zijn eigen niveau!

Met voeding, yoga, training, mindset en ademoefeningen. Alle essentiele elementen die er voor zorgen dat jij elke dag die Powervrouw kan zijn die in je zit.

Hey, zeg eens eerlijk: jij kan een heerlijke verwendag wel gebruiken toch?

Zelfzorg Zondag is jóuw dag voor ultieme ontspanning en verwennerij. Zowel inwendig als uitwendig!

Op 7 maart (of binnen 3 weken erna) kan jij genieten van:

⋆ Lekkere zelfzorg tips en oefeningen
⋆ Yin Yoga
⋆ Meditatie / adem oefening
⋆ Meditatieve wandeling
⋆ Vooraf een boodschappenlijstje om ook de innerlijke zelf goed te verzorgen 🙂
⋆ Recepten voor alle maaltijden én een heerlijke bodyscrub die je zelf in een handomdraai maakt
⋆ En natuurlijk LEKKERS & LEUKS

Van futloos lijf naar energiek Wijf - The Workouts

Hét workout programma dat ik speciaal voor jou gemaakt hebt, wanneer je laag in je energie zit. Omdat je in een burn out zit, herstellende bent van een burn-out, of gewoon een hartstikke druk leven hebt en toe bent aan meer (veer)kracht.
De perfecte volgende stap na of naast wandelen.

4 weken lang 3 opbouwende workouts per week, die je op jouw niveau kan doen. Zodat je binnen je grenzen steeds sterker en energieker wordt

Maximaal 30 minuten per workout, lekker thuis precies wanneer het het jou het beste uitkomt.

Fit & Fertiliteit

Fit & Fertiliteit is een programma dat vanuit een bijzondere samenwerking met fertiliteitsklinkiek Nij Barrahus  is gemaakt voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen.

In 12 weken gaan we samen aan de slag met voeding, beweging en mindset, om er voor te zorgen dat jij stap voor stap begeleid wordt naar een fitte, vitale en fertiele leefstijl.

Naast 4 persoonlijke contactmomenten (1 uur intake en 3x 30 minuten erna) bevat dit programma ook een online academy waarin je alle informatie terug kan vinden die van belang is om de ideale omstandigheden te creeeren voor een zwangerschap.

Powermama @Home

Powermama @Home is hét thuistrain programma speciaal voor zwangere en recent bevallen vrouwen zodat zij veilig, verantwoord en met plezier kunnen sporten en bewegen.

Het programma is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Core Academy, bekkenbodemfyiotherapeuten en verloskundigen en omvat alle belangrijke elementen om tijdens de training maar zeker ook in het dagelijks leven sterk, fit en belastbaar te blijven!

In dit programma wordt gebruik gemaakt van een set elastieken als benodigd materiaal.

Heb je nog vragen?

Stel ze dan hier!

Nieuwste blogartikelen

Ontdek de laatste tips en tricks op mijn blog!

Lunch
Mariska

Heerlijke sandwich met ei, avocado en kimchi

Een van mijn favo ontbijtjes is dit geroosterde broodje met gebakken ei, avocado en kimchi.Een heerlijke volwaardige maaltijd met eiwitten, groente, gezonde vetten en wat koolhydraten en dus een goed begin van de dag! Ingredienten: 1 geroosterd desembroodje 2 eieren 1/2 avocado 2 eetlepels kimchi Bak de eieren in wat roomboter of kokosvet.Snij de avocado

Lees verder »
Lunch
Mariska

Eiwrap met tonijn

Een lekkere lunch vol met gezonde vetten en eiwitten.  Ingredienten: 2 eieren blikje tonijn lepel mayonaise rode puntpaprika rode ui augurk zout en peper Kluts 2 eieren en bak hier een omelet van. Laat een blikje tonijn uitlekken en meng deze met een eetlepel mayo, stukjes rode puntpaprika, rode ui, augurk en een snuf zout

Lees verder »
Lunch
Mariska

Scrambled tofu met zeewier

Start je dag met dit stevige vega ontbijt of vervolg je dag met scrambled tofu als lunch!  Ingrediënten 1 persoon: 125 gr tofu 5 cherry tomaatjes  Knoflookpoeder (of ½ teentje knoflook) Tamari (glutenvrije sojasaus) Kerriepoeder Kurkuma Peper 1 norivel Veldsla Doe een scheutje olijfolie in de pan en snij intussen de cherrytomaatjes door de helft.

Lees verder »
Mariska de Vries draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches