Training - Mariska de Vries

Krachttraining voor vrouwen

Dé sleutel voor meer energie, een sterk lijf en een gezond gewicht

Waarom krachttraining voor vrouwen?

De juiste krachttraining voor vrouwen zorgt er voor dat er meer energiefabriekjes worden aangemaakt in je spieren waardoor je stofwisseling omhoog gaat, er meer energie gemaakt kan worden én je er beter uit gaat zien.
Bovendien zorgt krachttraining er ook voor dat er stofjes (neurotransmitters) vrijkomen die je meer daadkracht en een fijn gevoel geven, je stemming verbeteren én je slaap positief beïnvloedt.

Online workouts

Van Futloos Lijf naar Energiek Wijf – The Workouts – dé perfecte training om thuis dat energieke wijf te worden

Powermama @ Home – voor zwangere of recent bevallen dames

Persoonlijk schema om zelf mee aan de slag te gaan

1x per 4-6 weken een personal training speciaal afgestemd op jouw doel en lijf, wat je vervolgens zelfstandig kan uitvoeren in de sportschool waar je al traint, of thuis

Personal training

All eyes on you waar je optimaal profiteert van persoonlijke begeleiding en coaching, maatwerk én die stok achter de deur!

0 +
Vrouwen geholpen
0
Jaar ervaring als personal trainer
0
Jaar ervaring als orthomoleculair natuurlijkgeneeskundig therapeut

Mariska de Vries - Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en personal trainer​

Training geeft letterlijk en figuurlijk power – het dagelijks leven is soms al druk genoeg. Als moeder van 3, onderneemster en überhaupt als vrouw in de hedendaagse maatschappij kan het leven soms overweldigend zijn. Wij vrouwen zijn daarnaast ook vaak nog eens geweldig in het zorgen voor anderen waardoor we onszelf soms een stuk lager op de prioriteitenladder inschalen dan goed voor ons is. To do lijstjes, denkwerk, oraganiseren – het zorgt er voor dat we veel in ons hoofd zitten en daardoor des te minder in ons lijf. Terwijl juist dát zo belangrijk voor onze energie, hormoonbalans en gezondheid is.

Structureel bewegen is echt een MUST om lekker in je vel én in je koppie te blijven zitten. Daarom plan ik zelf vaste trainingsmomenten in. Een date met mezelf. Zodat ik alles kan doen wat ik te doen heb en wil doen, blij ben met mezelf én energie over houd. Dat wil jij toch ook?

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders