Over mij

Mariska de Vries

Gefascineerd door alles wat leeft en door hoe leefstijl daarop van invloed is.

Al vanaf kinds af aan is lekker eten en nieuwe smaken ontdekken me met de paplepel ingegoten. En toen ik mijn man leerde kennen, die fanatiek sporter was, raakte ik ook geprikkeld door de belangrijke rol die voeding heeft in gezondheid en prestatievermogen.

De opleiding Precision Nutrition was het startpunt van mijn professionele carriere op voedingsgebied en ik raakte in de ban van hoe ons lichaam werkt en hoe je hier zelf invloed op hebt via leefstijl.
Vanaf dat moment tot op heden ben ik mij blijven ontwikkelen via o.a. de studies Trainer Hormoonfactor, PsychoNeuroEndocrinoImmunologie, Epigenetisch Natuurgeneeskundig Therapeut en talloze seminars en workshops binnen mijn vakgebied.  Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk waar ik inmiddels honderden vrouwen heb mogen begeleiden met hormonale disbalansen, darm- en stoelgangproblemen, vruchtbaarheidsproblemen en energietekort.

Daarnaast heb ik samen met mijn man sportschool The Unit in Heerenveen waar ik (personal) training geef en daarmee het leefstijladvies compleet kan maken met het stuk beweging en training en lanceerde ik eind 2022 een home made productlijn bij met verse bouillon, waterkefir en de gefermenteerde groentemix kimchi.

Het heeft mij altijd gefascineerd hoe ons lijf werkt en hoe veerkrachtig het is. Voordat wij klachten ervaren, zijn er vaak al heel wat dominosteentjes omgevallen en heel vaak is een opeenstapeling van “gebeurtenissen” de oorzaak van een klacht of disbalans.
Voor mij heeft het altijd ontzettend geholpen om bepaalde gezondheidskeuzes te maken wanneer ik begreep waarom het nou zo belangrijk is om bijvoorbeeld m’n water te mineraliseren of 500 gram groente per dag te gaan eten.
En hoe stress van invloed is op vruchtbaarheid en een gezond gewicht.

Onder aan de streep wil je een voedingspatroon en leefstijl die passend is voor JOU: en die invulling is vaak voor iedereen net even anders.

Mijn passie is om jou het inzicht en de kennis mee te geven over hoe jouw lijf werkt én de praktische vertaalslag te maken naar de stappen die voor jou handig zijn te gaan maken om jouw doel te gaan behalen.
Ik begeleid je stap voor stap waarbij jij het tempo bepaald om op die manier jouw persoonlijke leefstijl te ontwikkelen die jou dat vrolijke, energieke wijf maakt.

Van Futloos Lijf naar Energiek Wijf

PERSOONLIJK, PRAKTISCH, PRIKKELEND

Leefstijl is een breed begrip wat een enorme impact heeft op jouw dagelijkse functioneren, gezondheid en energieniveau.
Mijn doel is om jou stap voor stap mee te nemen in een stuk kennis (waarom bepaalde dingen JUIST wel of niet handig zijn voor JOU!) gecombineerd met praktische handvaten zodat je direct aan de slag kan met het ontwikkelen met dé leefstijl die werkt voor jou.

Die je niet “vol houdt”, maar DOET!

Stap voor stap naar dat vrolijke, energieke wijf

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders