Over mij

A healthy outside starts on the inside

Ik ben er van overtuigd dat voeding, mindset en bewegen hierbij onlosmakend met elkaar verbonden zijn. Alles draait om energie.
Energie die er voor zorgt dat jij fit en sterk voelt waardoor je met plezier kan doen wat je wilt.

Ik ben Mariska de Vries en ik help je graag om die energie te krijgen.
Persoonlijke aandacht is voor mij het allerbelangrijkst. Iedereen is anders, leeft anders en vindt andere dingen leuk (en lekker).

Ik was 19 en studeerde communicatie, kwam uit een bourgondisch gezin en had als levensmotto: “more fun”. Toen kreeg ik verkering met Anne Bart. Hij zat in een hele andere wereld, namelijk midden in een wedstrijdvoorbereiding van een bodybuildwedstrijd. Je weet wel: een strak regime van trainen, afgemeten eten (denk aan kale kip met rijst, broccoli en ketchup) en slapen. Je ziet het goed: een sociaal leven staat hier niet bij.

 

Compléét een andere wereld dan waarin ik leefde, en toch: opposites attract! Door de jaren heen leerden we van elkaar: ik kreeg een passie voor sport, zag hoe goede voeding hielp beter te presteren en begon dat zelf ook te ervaren. Daarentegen vertikte ik het om genoegen te nemen met een leven lang van dat saaie voedsel. En dus werd ik creatief in de keuken met als hoofdvraag: hoe kan ik gezonde voeding lekker maken en blijven genieten van eten?

Door de jaren heen deed ik daar veel kennis over op. Het werd weer fun, ik had er plezier in, werd ondertussen steeds sterker, slanker en voelde me een stuk energieker! Veel later liep ik toch tegen praktische problemen aan. We hadden inmiddels een gezin en beiden een drukke baan en sociaal leven. Hoe had ik tijd om diezelfde creativiteit nu in mijn drukke bestaan toe te passen? Dat antwoord vond ik na het volgen van een hNLP training. WOW! Dat was even een andere manier van denken! Ik kreeg ineens vragen als “Waarom doe je dit zo? Hoe wil je het anders? Wat is daar voor nodig?” Ineens besefte ik dat het niet alleen over praktische kennis van voeding ging, maar over mijn hele mindset en lifestyle. Door deze training zag ik hoeveel beperkende stemmetjes en overtuigingen ik daarin nog had. Behoorlijk confronterend!

 

Maar door het toepassen van de geleerde technieken kon ik dit patroon doorbreken. Ik kwam weer in de positieve flow, had weer zin om te creëren en ontdekte wat ik écht leuk vond. En niet alleen thuis in de voeding voor ons gezin, maar ook in mijn werk: dit wilde ik, werken met mensen in de combinatie voeding, beweging én mindset. Het concept Innerstrength Coaching was geboren!

In de jaren daarna, volgde ik een diversiteit aan opleidingen om klanten vanuit een brede visie te kunnen begeleiden. Ik ging training geven in het bedrijf dat Anne Bart inmiddels was gestart, The Unit. Ik begeleidde vanuit hier ook mensen met voeding en genoot van het unieke verhaal dat iedereen had.

 

Mijn werkwijze is dan ook altijd afgestemd op jou als individu. Wat is je wens? Wat zijn je eventuele klachten? En wat voor leven leid je? Juist dat unieke verhaal maakt dat dat ieder advies anders is en je daarom ook prachtige resultaten kan behalen.

Innerstrength staat voor het (her)vinden van je kracht. De kracht die je energie geeft. Die je power geeft en je letterlijk en figuurlijk sterk maakt.

Naast ondernemer ben ik ook trotse moeder van 3 heerlijke kinderen. Zij inspireren me in hun beweeglijkheid, creativiteit en gevatheid. Die wisselwerking is zo tof! Want ook voor mij geldt de vraag: hoe kan ik constant de balans houden in persoonlijke groei, fitheid, gezondheid, ontspanning, plezier hebben en tijd met geliefden. Zorgen dat die fun blijft én ik energie overhoud!

Vind jij het ook belangrijk om je fit, sterk en energiek te voelen? En geloof je, net als ik, dat voeding, beweging en lifestyle hier belangrijke rollen in spelen? Wil jij er graag op een praktische en persoonlijke manier mee aan de slag?

Een gecertificeerd behandelaar en trainer

  
2022Long- en Post-COVID diagnostiek & Basisdiagnostiek orthomoleculaire geneeskunde, Biovis – Breukelen
2022Werkingsmechanismen van verslavingspatronen, Cellcare – Putten
2020-2022Orthomoleculair Geneeskundig Therapeut, Evenwijs – Balk
2019De Bijnieren, VitEducatief – Balk
2019Diabetes Omkeerbaar, Pillie Willie – Amersfoort
2019Motivational Interviewing,  Academie MG – Drachten
2019De Schildklier, VitEducatief – Balk
2019Hart en bloedvaten, VitEducatief – Den Haag
2018Verdiepingscursus Vrouwelijke Hormonen, Ortho Health Foundation – Hoofddorp
2018Masterclass Maag Lever Darmen, Ortho Health Foundation – Hoofddorp
2018Ayurveda in de PNEI praktijk, Cellcare Academy – Putten
2017Masterclass Autisme en aanverwante aandoeningen, Cellcare Academy – Putten
2016SmartDNA Practitioner
September 2015 – Juni 2016PNEI Basis, Cellcare Academy – Putten
Januari 2016 – Maart 2017Medische Basiskennis, Con Amore – Amsterdam
2015Bijscholing Brain-Gut, Bewust Gezond Academie – Putten
2014Opleiding tot Integrale Personal Trainer, EHF Academy – Rotterdam
2013Instructeur Gewichtheffen, KNKF – Amsterdam
2012Master Kettlebell Instructor, Overload Worldwide – Den Haag
2012Touch for Health 1, Energiepraktijk Natuurlijk Evenwicht – Wageningen
December 2012 – Feb 2013hNLP – NLP Master Coach Communicatie en Psychologie, Post HBO, Sirius Connection, Tilburg
Oktober 2012 – Januari 2013Trainer Hormoonfactor, Post HBO, Sonneveld Opleidingen, Zaltbommel
Februari 2012 – Augustus 2012Coach Level 1, Sports and Exercise Nutrition, Post HBO, Precision Nutrition, Toronto Canada
Februari 2011 – Juni 2011hNLP – NLP Practitioner Communicatie en Psychologie, Post HBO, Sirius Connection, Tilburg
  
  

Heb je vragen of opmerkingen?

Stel ze dan hier!

Mariska de Vries draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches