Persoonlijke begeleiding - Mariska de Vries

Persoonlijke begeleiding

Hippocrates: “Let food be thy medicine and medicine be thy food”

Hippocrates zei het al: “Let food be thy medicine and medicine be thy food”
Maar welke voeding is nou specifiek geschikt voor jou?
En hoeveel heb je precies nodig om sterk, fit en energiek te zijn?
Om dagelijks te kunnen presteren, goed te herstellen en genoeg energie te hebben voor alles dat je te doen hebt?

Een goed voedingspatroon

bullet-point_roze
geeft genoeg energie voor alles dat je te doen hebt
bullet-point_roze
verbetert zowel je gezondheid, lichaamssamenstelling (spier/vetmassa) als (sport)prestaties
bullet-point_roze
Kan je makkelijk, dagelijks toepassen, ook in een druk leven

IN 12 WEKEN STAP VOOR STAP NAAR EEN NIEUWE LEEFSTIJL ​

Je leefstijl aanpassen kost tijd. Om te wennen, aan te passen en nieuwe gewoontes te ontwikkelen die je ook op lange termijn kan toepassen. Daarom hebben we tijdens deze periode intensief contact zodat jij vol vertrouwen rustig kan bouwen naar een leefstijl die je naar jouw doel brengt en die je ook op lange termijn “vol kan houden”

Stap voor stap, jij bepaalt het tempo

Met praktische recepten waar je direct mee aan de slag kan

Afgestemd op jouw smaak, doel en lichaam

Zodat je je weer fit en energiek voelt

We starten met een uitgebreide intake van 60 minuten wat de basis zal vormen voor jouw persoonlijke voedingsplan.
Vervolgens mag jij daarna nog 2 uren begeleiding verdelen in een periode van 10 weken.
Tijdens die follow up afspraken evalueren we hoe het is gegaan, doen we een huidplooimeting indien gewenst en stellen we nieuwe doelen tot de volgende follow up.

Follow ups kunnen telefonisch, via Skype of “live” in de praktijk in Heerenveen.

"Stap voor stap naar een nieuwe leefstijl"

Mariska

Wat anderen vertellen over...

Ik was zo klaar met mijn alsmaar groeiende lijf en die allesoverheersende vermoeidheid. Mariska heeft mij geholpen balans in mijn voedingspatroon te krijgen waardoor ik me steeds fitter en energieker ga voelen. Nooit meer het hongergevoel heb en mijn lijf verandert zienderoog. En dit alles door een paar simpele aanpassingen in mijn voeding. Mariska staat altijd voor me klaar, is iedere dag blij en enthousiast. Ik ben zo blij dat ik bij haar terecht gekomen ben. Ik voel me nu na 2 maanden al een heel ander mens. Wat een topper!
Henriet
Mariska is een topper! Haar manier van coachen, vanuit gevoel en passie, is zo uniek. Daar rockt ze mee! Ik ben super trots op het feit dat jij mij wil begeleiden en dat we er samen voor mij een succes van maken! Bedankt voor hoe jij bent en coacht! Ik hoop dat heel veel toppers nog gebruik mogen maken van jouw kwaliteiten!
Daisy
Na de geboorte van mijn zoontje wilde ik graag weer lekker in mijn vel zitten. Na het 1e telefonische gesprek had ik meteen een goed gevoel en hebben we een plan opgesteld. Bij de intake legde Mariska duidelijk uit welke vitamines / voedingsstoffen mijn lichaam nodig heeft, waarom en wat een tekort doet, zowel fysiek als mentaal. Wat een eye-opener! Gedurende het traject werd er iedere week contact gezocht en kon ik aangeven hoe het met mij ging, waar ik behoefte aan had, wat ik zou willen bijstellen en waar mijn focus op dat moment lag. Mariska heeft mij prima begeleid, liet me vrij in het aanpassen van mijn doel en gaf veel tips. Echt een luisterend oor!
Waar ik ben begonnen met het aanpassen van mijn voeding, veranderde langzamerhand mijn focus. Ik leerde gaandeweg dat ik “mocht” ipv “moest”, leerde af en toe nee zeggen, rust nemen en voor mezelf kiezen. Leerde dat lekker in je vel zitten niet alleen met voeding te maken heeft. Heel gaaf om dat gedurende dit traject te ondervinden!
Ik heb het traject als heel plezierig ervaren. De focus lag niet alleen op mijn einddoel: weer lekker in mijn vel zitten”, maar lag erg op wat ik tegen kwam in mijn reis naar mijn doel. En Mariska weet heel goed te luisteren, bij te stellen en je te begeleiden. Een echte vakvrouw!
Judith Ongersma

Ik betaal in 3 termijnen

Voedingscoach, Personal trainer en orthomoleculair therapeut

Over Mariska

A healthy outside starts on the inside

Ik ben er van overtuigd dat voeding, mindset en bewegen hierbij onlosmakend met elkaar verbonden zijn. Alles draait om energie.
Energie die er voor zorgt dat jij fit en sterk voelt waardoor je met plezier kan doen wat je wilt.

Ik ben Mariska de Vries en ik help je graag om die energie te krijgen.
Persoonlijke aandacht is voor mij het allerbelangrijkst. Iedereen is anders, leeft anders en vindt andere dingen leuk (en lekker).

Combineer met korte workouts voor thuis

Bij dit 12 weken traject ontvang je nu als bonus de online training:
28 dagen 28 workouts helemaal gratis voor maximaal resultaat!

Ik betaal in 3 termijnen

Heb je nog meer begeleiding nodig daarna, of vind je het prettig om nadien nog follow up te hebben. Dan kan je na dit traject follow up consulten van 30 minuten kan los bijboeken. De kosten hiervan zijn €45,-

60 minuten consulten kosten €90,-

De kosten voor het advies kunnen (deels) worden vergoed via het aanvullende pakket van de zorgverzekering en valt onder orthomoleculaire geneeswijze.

Heb je nog vragen?

Stel ze dan hier!

Nieuwste blogartikelen

Ontdek de laatste tips en tricks op mijn blog!

Blogbericht
Mariska

Stress – dit doet het met jouw hormoonbalans!

Stress is een alomtegenwoordig fenomeen in ons moderne leven, en het hormoon cortisol speelt een cruciale rol in onze reactie op stressvolle situaties. Het is allesbepalend in hoe jouw hormonen, brein, immuunsysteem en darmen werken. Stressmanagement krijgt namelijk áltijd voorrang en is aloverheersend. Dat maakt dan een goede stresshandlingscapaciteit essentieel is voor een gezond en

Lees verder »
Diner
Mariska

Bloemkool/paprika/tomaat/ui uit de airfryer of oven

Groente uit de oven of airfyer, een van de makkelijkste en lekkerste gerechten om vlot klaar te zijn, en gelijk voor morgen ook nog wat te hebben. Ik eet het ook graag koud als salade de volgende dag, of met een gebakken eitje zoals deze keer. Eet smakelijk! Ingredienten (voor 4 personen): 1 bloemkool in

Lees verder »
Diner
Mariska

Tray bake met emmertarwe, groentes en feta

Het is weer tijd voor een heerlijke nieuwe traybake! Dit keer met een nieuw oergraan: emmertarwe. Een heerlijke afwisseling op bijvoorbeeld rijst of quinoa. Ik heb het online gekocht. Heb je het niet, kies dan gerust ook quinoa of rijst, of laat het weg. Ingredienten voor 4-6 personen: 500 gram emmertarwe, beetgaar gekookt 1 blo

Lees verder »
Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders