De afgelopen dagen hebben we verschillende vragen gekregen over The Essentials. Op deze pagina vind je ze terug én de antwoorden uiteraard 🙂

Heb jij daarna wellicht nog meer vragen, dan horen we ze graag via een berichtje hieronder.

1: Wat kan ik van het programma verwachten?

Tijdens onze jarenlange ervaring met het werken met vrouwen is het ons opgevallen dat, ongeacht de hulpvraag waar ze mee kwamen, de oorzaak van de klacht te vinden was in een onstabiele basis.

Een gebrek aan ontspanning, een voedingspatroon dat onvoldoende bouwstenen gaf, te weinig of niet passende beweging, een te volle agenda en ga zo maar door.
Wij geloven er beiden sterk in dat het pas zin heeft om de diepte in te gaan, wanneer er een stevige basis is. Een basis waar je zelf, thuis, heel veel aan kunt doen. En dat is dan ook waar The Essentials je mee helpt.

Voeding: (je weet precies wat je nodig hebt, waarom en hoe je dit maakt.

Energie: we gaan 3x per week bewegen in een vorm die passend is voor jouw. Je kan kiezen tussen thuisworkouts én yang yoga lessen waardoor je direct meer energie zal ervaren.

Ontspanning: met de ademoefeningen én yin yoga lessen om alle prikkels goed te kunnen verwerken en je lijf weer te laten stromen

Mindset: want je bent niet van gisteren op vandaag geworden zoals je nu bent. Mindset helpt je oude patronen te doorbreken en te vervangen met nieuwe die passen bij die nieuwe, energieke, ontspannen JIJ.

Kortom: in 4 weken krijg je alle tools én coaching om elke dag die ontspannen, energieke vrouw te kunnen zijn!

2: Er zijn verschillende onderdelen in het programma. Moet ik ze allemaal doen?

Wij geloven sterk in de samenwerking tussen de peilers waarop dit programma is gebouwd: Ontspanning (yoga, ademhaling, meditatie), beweging (thuisworkouts, yoga), voeding en mindset.
Iedereen start echter vanaf een ander punt en het is dan ook aan jou welke hoeveel ruimte je hebt in je agenda (of hoeveel ruimte je kan maken  )en waar jij op dit moment het meest bij gebaat bent.
We hebben het programma zo gemaakt dat jij zelf jouw beschikbare tijd kan indelen met de lessen die we voor je hebben opgenomen.

Houdt er rekening mee dat je minimaal 2uur en 45 minuten bezig bent en maximaal 4 uur en 50 minuten. Dit verschil zit in het aantal beweegmomenten per week + 1x per week of dagelijks de ademoefening toepassen.

3: Moet ik veel materiaal aanschaffen om het programma succesvol te kunnen volgen?

We hebben het programma zo gemaakt dat je met zo min mogelijk materiaal optimaal resultaat kan behalen.

Zo heb je voor de yoga alleen een matje nodig om lekker op te liggen en voor de workouts een set van 2 elastieken. Heb je deze nog niet, dan vind je linkjes naar de desbetreffende producten in het programma.

Wat betreft de voeding helpen we je in de basis wat er nodig is om je lijf elke dag van voldoende bouwstenen te voorzien. Zodat je genoeg energie kan maken, je goed kan ontgiften, gezonde darmen hebt etc. We begrijpen heel goed dat iedereen een ander ritme en smaak heeft. Dat is dan ook waarom we elke week 1 focuspunt hebben waar je mee aan de slag gaat en waarbij dus ruimte is voor jouw smaak en invulling. Vind je dit lastig? Dan hebben we ook elke week menu’s ter inspiratie. Die hóef je niet te volgen maar kunnen je wel helpen aan meer variatie en compleetheid.

4: Ik heb nog nooit gesport en/of yoga gedaan. Kan ik dan meedoen?

Jazeker! Zowel Marielle als Mariska hebben hun video’s zo gemaakt dat alle lessen “schaalbaar” zijn, ofwel aan te passen aan jouw niveau. Is het zo dat je liever voor de beweging ook een yoga vorm kiest? Ook dat is mogelijk! Marielle heeft ook actieve yang yoga lessen opgenomen.

5: Hoeveel tijd ben ik elke week kwijt aan het programma?

Dat hangt helemaal van jou af. Wat hoop je dat het programma je in 4 weken gaat brengen?

Houdt er rekening mee dat je minimaal 2uur en 45 minuten bezig bent en maximaal 4 uur en 50 minuten. Dit verschil zit in het aantal beweegmomenten per week + 1x per week of dagelijks de ademoefening toepassen.

6: Hoe zit de begeleiding in elkaar?

The Essentials is een online programma. De coaching zal dat ook online plaatsvinden.
De kick off is op maandag 5 oktober om 10.00. Elke vrijdag zal er om 09.00 een Facebook live zijn van 45 minuten waarin de ruimte is voor het stellen van (persoonlijke) vragen waar Marielle en Mariska dieper op in kunnen gaan.

Voorafgaand aan het programma is er de mogelijkheid om via email aan te geven wat jij hoopt dat het programma je gaat brengen. Of je bijvoorbeeld bepaalde problemen tegen komt, fysieke klachten, hormonale klachten etc. Deze elementen kunnen we dan meenemen in de Facebook live sessies.

7: Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via DEZE LINK. Je komt dan automatisch terecht in de online omgeving waar we 5 oktober zullen starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders