Workouts - Mariska de Vries

Online workouts

Wil jij lekker in je eigen omgeving en op een moment dat jou het beste past aan de slag met krachttraining? Dan zijn mijn online programma’s de perfecte start!

Met minimaal materiaal en makkelijke video’s waar je zo aan mee kan doen, hoef je alleen maar je sportpak aan te trekken en op START te drukken.
Let’s go!

Aanbod

Van Futloos Lijf naar Energiek Wijf - The Workouts

Hét workout programma speciaal voor jou , wanneer je graag thuis met krachttraining aan de slag wilt én gericht en functioneel wilt trainen.

4 weken lang samen aan de slag met 3 opbouwende trainingen per week, die je kan volgen op jouw eigen niveau.

Lekker sporten binnen jouw grenzen om op die manier elke weer fitter, veerkrachtiger en energieker te worden!
Met minimaal materiaal: 2 elastieken is het enige dat je nodig hebt!

In 4 weken fitter, veerkrachtiger en energieker!

Powermama @ Home

8 weken lang elke week een nieuwe workout, speciaal afgestemd op jouw zwangere of recent bevallen lijf

Powermama @Home is hét thuistrain programma speciaal voor zwangere en recent bevallen dames zodat zij veilig, verantwoord en met plezier kunnen sporten en bewegen.

Het programma is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Powermama.nl, bekkenbodemfyiotherapeuten en verloskundigen.

Naast het fysieke aspect, leer je ook meer over wat er nu precies met je lijf is verandert, en hoe je daar tijdens het sporten maar óók in het dagelijks leven op een goede manier mee om kan gaan. Om zo sterk, fit en belastbaar te worden en te blijven!

Beweging geeft energie

In je spieren zitten je energiefabriekjes (mitochondriën). De hoeveelheid en kwaliteit van die energiefabriekjes bepalen hoeveel energie je maakt. Ze spelen dus een grote rol in hoe fit jij je voelt, hoe jouw stofwisseling verloopt én hoe goed je herstelt. Bovendien zorgen sterke spieren ervoor dat je beter belastbaar bent in het dagelijkse leven en minder klachten ervaart zoals rugpijn, of nek- en schouderklachten.

Kracht- en conditietraining zijn essentieel voor de aanmaak van deze energiefabriekjes én voor de kwaliteit er van. Onmisbaar dus in een gezonde leefstijl. Maar hoe begin je? Wat moet je doen? Wanneer is het goed genoeg?

Dát is waarom ik mijn online programma’s heb gemaakt.

Je kan direct met de opname meedoen en hebt slechts 2 elastieken nodig aan materiaal. Starten met bewegen is nog nooit zo makkelijk geweest.
Dus wil jij meer energie, een betere hormoonbalans én een fitter lijf? Start dan vandaag nog!

Mariska de Vries - Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en personal trainer​

Training geeft letterlijk en figuurlijk power – het dagelijks leven is soms al druk genoeg. Als moeder van 3, onderneemster en überhaupt als vrouw in de hedendaagse maatschappij kan het leven soms overweldigend zijn. Wij vrouwen zijn daarnaast ook vaak nog eens geweldig in het zorgen voor anderen waardoor we onszelf soms een stuk lager op de prioriteitenladder inschalen dan goed voor ons is. To do lijstjes, denkwerk, oraganiseren – het zorgt er voor dat we veel in ons hoofd zitten en daardoor des te minder in ons lijf. Terwijl juist dát zo belangrijk voor onze energie, hormoonbalans en gezondheid is.

Structureel bewegen is echt een MUST om lekker in je vel én in je koppie te blijven zitten. Daarom plan ik zelf vaste trainingsmomenten in. Een date met mezelf. Zodat ik alles kan doen wat ik te doen heb en wil doen, blij ben met mezelf én energie over houd. Dat wil jij toch ook?

Lekker vanuit huis
Heerlijk om, als de kinderen de deur uit zijn naar school, in mijn pyjama door te pakken en mijn workouts te doen!
Mariette
Over "The Workouts"
Dat je met zo weinig materiaal zoveel effect kan hebben!
Ik begon nooit aan thuisworkouts omdat ik er van overtuigd was dat ik van alles moest kopen om echt goed te kunnen trainen. Fijn om slechts met 2 elastieken toch mijn hele lichaam goed te kunnen trainen én effect te merken.
Anna
Over "The Workouts"
Ook in het buitenland verantwoord trainen tijdens mijn zwangerschap
Ik woon nu in Brazilie en hier is het hele sportgebeuren tijdens je zwangerschap echt niet actueel. Toch wil ik wél verantwoord met mijn lijf om blijven gaan. Ik merkte dat het sporten wat ik deed niet meer fijn voelde. Dit is ideaal!
Marina
Over "Powermama @ Home"
Video aan en gaan
Ik vind het echt een drama om zelf te moeten verzinnen wat ik moet doen. Heerlijk om gewoon mee te kunnen doen met wat Mariska op de video's zegt.
Ilse
Over "The Workouts"
Eindelijk blijf ik sporten
Ik weet dat het goed voor me is, maar om te beginnen was echt een drama. Met deze workouts heb ik precies genoeg training om effect te merken én blijf ik het doen. Ik ben supertrots op mezelf!
Hester
Over "The Workouts"
Kort en toch krachtig
Ik had altijd het idee dat ik minimaal een uur moest trainen om ook een goed effect te krijgen maar niets is minder waar. Fijn die korte workouts en daarna dat voldane gevoel!
Simone
Over "The Workouts"
Met alle onregelmatigheid in mijn leven dé oplossing om weer toch te sporten na mijn zwangerschap
Ik wilde na mijn zwangerschap heel graag weer aan de bak, maar merkte dat ik iets flexibels nodig had. Als in, ik red een vast moment zelden. De weken zijn hier altijd anders, hectisch en als er avonden zijn dat ik niet werk wil ik ze niet gelijk vol duwen met sportschool. Powermama @ Home is voor mij de perfecte uitkomst!
Eline
Over "Powermama @ Home"
Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders