Totaalpakket training, voeding en coaching

Met deze combinatie van voeding, training en coaching heb je dé succesformule te pakken om jouw doel te behalen.

We gaan (in ieder geval) 12 weken samen aan de slag om stap voor stap die leefstijl te ontwikkelen die er voor zorgt dat jij je dat energieke wijf voelt.
Met voeding, door elke 2 weken nieuwe (kleine) stappen te maken naar een volwaardig en gebalanceerd voedingspatroon dat zorgt voor een gezond gewicht, een goede hormoonbalans en een sterke darmflora en immuunsysteem.
Elke 2 weken werk jij aan bepaalde focuspunten, waardoor je overzicht houdt en toch oude, niet meer passende patronen doorbreekt zodat je aan het eind van die 12 weken een hele gezonde en stevige basis hebt voor de toekomst.

Een leefstijl die je DOET ipv “vol moet houden”.

Met training zijn er diverse opties.
Je kan kiezen voor optimale persoonlijke aandacht met personal trainingkracht- en conditietraining in kleine groepen of een combinatie hiervan.
Na het boeken van deze optie, neem ik persoonlijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor de intake alwaar we een passend plan gaan maken.

WAT HOUDT HET IN:
Dit pakket start met een uitgebreide intake, eventueel aangevuld met aanvullend onderzoek wanneer je dit wilt (denk bijvoorbeeld aan hormoononderzoek, ontlastingsonderzoek of een voedingsintolerantie onderzoek – hiervoor kan je hierna gewenste opties aangeven).
Na het boeken van deze optie, ontvang je van mij het intakeformulier en een vragenlijst voor een persoonlijk neurotransmitterprofiel, welke je van tevoren invult en naar mij terug mailt.
Vervolgens neem ik persoonlijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Kies je voor aanvullend onderzoek? Dan stuur ik je de kit toe, of je kan hem op komen halen in Heerenveen/Rottum. 14 dagen na inzending van het onderzoek, ontvang ik de onderzoeksresultaten, waarvan we de uitslag dan combineren tijdens de intake.

Hieruit volgt een persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie welke we stap voor stap in 12 weken gaan invoeren. Elke 2 weken bepalen we samen de focuspunten waar jij mee aan de slag gaat, om zo in jouw tempo een passend voedingspatroon te ontwikkelen dat past bij jouw doel en levensritme.

Naast de achtergrond informatie die nodig is om dit advies op lange termijn voor jezelf te gaan toepassen (denk aan kennis over voedingsmiddelen, wat juist wel of niet te eten, algemene richtlijnen en praktische tips) , krijg je ook 3 maanden toegang tot de app Vytal, die je helpt met lekkere, praktische recepten die passen bij jouw doel (en aangepast zijn aan eventuele intoleranties/allergieën/dieetwensen).

Elke 2 weken hebben een afspraak van ongeveer 30 minuten om de voorafgaande 2 weken te evalueren en nieuwe focuspunten te bepalen.
Als je het prettig vindt, kunnen we ook elke 4 weken een huidplooimeting doen om zodoende de voortgang inzichtelijk te maken.

Daarnaast kiezen we tijdens de intake een passende vorm van training.

Dit pakket wordt (deels) vergoed door jouw zorgverzekering indien je aanvullend verzekerd bent voor orthomoleculaire geneeskunde.
Je ontvangt dan jouw factuur/facturen na betaling met de correcte gegevens voor het indienen bij jouw verzekering.

Meer informatie over of en wat jouw verzekering vergoed kan je ook HIER vinden.

TARIEVEN:
Je betaalt bij het boeken van deze optie alvast het voedingsgedeelte (497,-).
De invulling van de trainingen bespreken we tijdens de intake.

Houdt rekening met de volgende richtlijnen:
Personal training: 40,- voor 30 minuten en 65,- voor 60 minuten
Personal group training: 1x per week à 48,95 per maand, 2x per week à 68,95 per maand

Voor elke personal training van 60 minuten, krijg je ook een groepstraining kado en kan je dus voor 65,- 1x personal training en 1x groepstraining volgen.

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders