Fit & Fertiliteit - in samenwerking met fertiliteitskliniek Nij Barrahûs

In 6 weken een voedingspatroon voor een fit en gezond lichaam

Het wordt steeds duidelijker dat een gezonde leefstijl óók een positief effect heeft op vruchtbaarheid en de ontwikkeling van het nog ongeboren kindje. Vanuit dat oogpunt hebben fertiliteitskliniek Nij Barrahûs en ik de handen ineen geslagen en is Fit & Fertiliteit “geboren”!
Een 6-weeks online programma dat álles bevat om stap voor stap een leefstijl te ontwikkelen dat er voor zorgt dat jouw lijf fit en energiek wordt én blijft!

Fit & Fertiliteit

bullet-point_roze
Begeleidt jou stap voor stap naar een gezonde leefstijl
bullet-point_roze
Compleet programma van voeding, training en mindset
bullet-point_roze
Persoonlijke intake en nagesprek voor maatwerkadvies mét individueel voedingsschema
bullet-point_roze
Incl. het programma 28 dagen 28 workouts t.w.v. 27,95
bullet-point_roze
Maximaal 8 deelnemers, start 27 januari
De kosten van de intake en nagesprek bedragen 160,00 en kunnen (deels) worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Beide gesprekken zijn ook via Skype mogelijk. Hieruit volgt individueel voedings- en indien gewenst suppletieadvies .

ELKE WEEK EEN ANDER THEMA ​

Zodat we in een rustig tempo dieper op de materie in kunnen gaan. Door de week heen krijg je korte filmpjes en  praktische opdrachten zodat je stap voor stap, duurzaam nieuwe gewoontes kan ontwikkelen.

Elke week een live Vraag & Antwoord in de besloten Facebookgroep zodat jij antwoord krijgt op al jouw vragen

Praktische werkbladen om direct mee aan de slag te gaan

Incl. lekkere recepten waar iedereen van mee kan eten

"Stap voor stap naar een gezonde leefstijl"

Mariska

Wat anderen vertellen over...

In de afgelopen jaren heeft Mariska me geholpen en geleerd hoe je hormoonhuishouding werkt en hoe je daarop kunt bijsturen met je voeding en suppletie. Het is een hele lifestyle verandering geworden uiteindelijk. Als je buik en hormonen tot rust komen blijk je ineens veel sneller vooruit te gaan met trainen. En je blijkt ook ineens energie voor tien te krijgen. Het voelde alsof ik uit een eindeloze mist stapte. Alles is ineens helder! Dat heeft gevolgen voor je leven. Thanks Mariska, je bent een topper die van anderen ook toppers maakt!
Valerie Kort
Tijdens F&F leer je veel over wat je lichaam nodig heeft aan voeding, de reden hiervan en wat je dit kan opleveren. Op deze manier leer je echt wat goede voeding voor je lichaam kan betekenen en bewuste keuzes te maken. Ook mindset is onderdeel van het programma. Hierdoor krijg je een totaalpakket aangeboden waarbij niet alleen symptomen worden bestreden maar ook de oorzaak wordt aangepakt.
Het heeft mij erg geholpen een andere kijk op voeding te krijgen en inzicht gegeven wat voeding met je doet. Een echte eyeopener!
Door de begeleiding voelde ik me gesteund en ook op moeilijkere momenten motiveerde me dit om weer door te gaan.
Inmiddels heb F&F alweer een aantal weken geleden afgerond, maar nog steeds lukt het me om het geleerde in de praktijk te blijven brengen. Tijdens het programma verloor ik 5 kg en inmiddels is dat al 8!
Ik kan het een ieder aanraden om aan te sluiten bij de cursus van deze ontzettend aardige, positieve en pientere dame.
B. uit Harkema
De afgelopen twee jaar was ik veelal vermoeid, had ik overgewicht met onbeheersbare eetdriften en mijn hormoonspiegel was uit balans. Mariska ging opzoek naar de oorzaak van mijn disbalans en schreef een persoonlijk rapport op basis van testen (waaronder bloedwaarden). Dit gaf mij inzicht in mijn gezondheid, waardoor ik extra gemotiveerd raakte om in actie te komen. Ze wil écht weten hoe het met mij gaat en vraagt goed door.
Tess Salverda Schra


14 april start Fit & Fertiliteit

Doe jij ook mee?
Er is plek voor maximaal 8 personen zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient.

De kosten van de intake en nagesprek bedragen 150,00 en kunnen (deels) worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Beide gesprekken ook via Skype moelijk. Hieruit volgt individueel voedings- en indien gewenst suppletieadvies.
Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders