De herfst is aangebroken. Het seizoen van keuzes maken, opruimen en loslaten.
Op alle vlakken.

Het wordt sneller donker, de koude neemt toe en de prikkels van buitenaf blijven komen.
Juist daarom is het belangrijk om een sterke fundering voor jezelf te bouwen. Keuzes te maken die je rust geven. Om er voor te zorgen dat je ook veerkrachtig met die prikkels om kan blijven gaan.

Ik zal eerlijk met je zijn. De afgelopen maanden vond ik, zeker in het voorjaar, ontzettend pittig. Onzekerheid, verlies, snel moeten schakelen, nieuwe wegen ontdekken om op zakelijk gebied te kunnen ontwikkelen, minder tijd voor mezelf en een andere tijdsindeling. Allemaal factoren die er voor zorgden dat mijn energie sneller op was dan anders. Prikkels soms harder binnen kwamen dan voorheen. En er echt keuzes gemaakt moesten worden om veerkrachtig te kunnen blijven.

Terugkijkend op die periode kan ik je zeggen dat mijn basis routines er voor hebben gezorgd dat ik ook nu nog die veerkracht heb.
Door wél te blijven bewegen, ook al was dat op een andere manier. Door tóch gezond te blijven eten, ondanks de behoefte aan andere dingen. Door te blijven communiceren met mijn gezin over wat ik nodig heb om mezelf te kunnen blijven en die ook te gaan doen.

Omdat stressbeperking nu eenmaal essentieel is om die positieve, energieke en ontspannen vrouw en moeder te blijven.

En dat gun ik jou ook.
Daarom heb ik
 een tof kado voor je. Mijn herfsttips voor jou die jou helpen om die positieve, energieke en ontspannen vrouw te zijn. Inclusief heerlijke recepten en een yin yoga les die helemaal in het teken staat van de herfst om zo meer ontspanning te ervaren. Wil je die ontvangen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt ze direct in je inbox.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mariska de Vries draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches