Voedingsintolerantietest

Heb jij last van onverklaarbare vermoeidheid, huidklachten, een verzwakt immuunsysteem, opgeblazen gevoel, winderigheid of andere vage klachten waar geen oorzaak voor gevonden kan worden?
Dan kan het zijn dat een vertraagde voedselallergie de oorzaak is.

Gevolgen
Het gevolg van een vertraagde voedselallergie, is dat de darmwand kan worden beschadigd en kan gaan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kan grote hoeveelheden onverteerd voedsel in de bloedbaan terecht komen. Het immuunsysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen).
Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens vestigingen in een deel van het lichaam, waar het de reacties veroorzaakt.

De reactie van je lichaam
Vertraagde voedselallergie blijft vaak onopgemerkt bij ziekenhuistesten, omdat er vaak pas na enkele uren of zelfs dagen symptomen optreden.
Het kan dus zo zijn dat, ondanks dat ei gezond is, jouw lijf hier niet goed op reageert. Of op bloemkool, appels…?
Om er achter te komen waar jouw lijf niet goed op reageert, kan de Imupro test je helpen. Hierin zijn 2 variaties, waarbij je 90 of 270 voedingsmiddelen kan laten testen.

Meetbaar resultaat
Je krijgt vervolgens een uitgebreid rapport terug, waarbij per voedingsmiddel aangegeven wordt in hoeverre jouw lijf hierop reageert (geclassificeerd in 3 klasses) en we gaan samen een concreet plan van aanpak opzetten hoe er voor te gaan zorgen om je darmen weer gezond te krijgen.
Super praktisch dus én heel overzichtelijk.

De Imupro test is derhalve niet alleen handig bij klachten, maar óók als je al heel bewust bezig bent met voeding en het maximale er uit wilt halen.

Kosten
De basistest kost 210,- 
De uitgebreide test kost 455,-.

Bij de test hoort een consult van 60 minuten a 80,-. 

Vergoedingen via de zorgverzekering gelden alleen voor de consultkosten wanneer je aanvullend verzekerd bent. De kosten voor het onderzoek worden niet vergoed en direct via het laboratorium aan jou als client gefactureerd.

Mariska de Vries draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches