Van Futloos Lijf naar Energiek Wijf - The Workouts

WELKOM!

Hi!
Wat onwijs tof dat je meedoet met dit programma.
De komende 4 weken gaan we lekker aan de slag om van Futloos Lijf naar Energiek Wijf te gaan!

 

WAT KAN JE VAN DIT PROGRAMMA VERWACHTEN?

Dit trainingsprogramma is speciaal ontworpen om jou sterker, veerkrachtiger en energieker te maken. 

Het is perfect voor als je met krachttraining wilt beginnen en nog geen ervaring hebt.

Elke week vindt je 3 trainingen die allemaal zijn samengesteld uit een aantal basisbewegingen die er samen voor zorgen dat je elke keer je volledige lichaam traint.

De basisbewegingen verschillen dus per week, en binnen dezelfde week werken we met een specifieke opbouw in tempo en aantal herhalingen, waardoor je elke keer weer een positieve prikkel geeft aan je lijf.

Beweging geeft ons namelijk écht meer energie. In onze spieren zitten namelijk energiefabriekjes (mitochondriën), en door te bewegen, maken we er hier meer van aan, waardoor je ook meer energie gaat maken en je dus steeds energieker gaat voelen!

Wat wél belangrijk is, is dat de intentie van dit programma is dat je BINNEN je grenzen blijft bewegen. Dat betekent dus dat je goed mag luisteren naar wat jouw lijf je te vertellen heeft. Wordt het te zwaar? Stop dan op tijd en doe een ronde minder. Zodat je de volgende training weer lekker mee kan doen.

Uiteindelijk is het doel dat je letterlijk én figuurlijk lekker in je vel komt te zitten, en “kapot gaan” is zeker niet de bedoeling. 

Een goede houding en techniek is een belangrijke voorwaarde om goed te kunnen trainen. Daarom vind je aan het begin van elke week een aparte video met technische uitleg van de oefeningen van die week en vind je voor elke workout ook een korte toelichting van hoe de training van die dag er uit ziet.

In de daadwerkelijke workout video ga je ook gelijk aan de slag met een warming up gevolgd door de training zelf.
Ik doe de hele training met je mee. Luister dus goed naar de aanwijzingen over onder andere ademhaling en de juiste activatie van je core, zodat je het maximale uit je training haalt.

Zoals gezegd mag je altijd eerder stoppen als dat voor jou passend is. Blijf BINNEN je grenzen, maar een beetje uitdagen mag natuurlijk altijd 😉

WAT HEB JE NODIG OM AAN DE SLAG TE KUNNEN?

Een afspraak met jezelf
Allereerst: 3x 30 minuten BEWEGING gereserveerd in je agenda. Want er is altijd wel wat te doen, en de tijd voor jezelf reserveren maakt dat er in ieder geval ruimte is VOOR JOU!

Of je nou gaat wandelen of kiest voor een workout, dat maakt niet uit. Zorg er wél voor dat je in dat half uurtje een van beide opties kiest. Zodat je weer nieuwe energie op doet. Voor alles dat je te doen hebt.

Elastieken
Je traint nu eenmaal effectiever en vollediger met de hulp van een weerstandsband ofwel elastiek. Ik geloof heel sterk in het zo volledig mogelijk effectief benutten van je lijf, en dat is dan ook de reden dat ik heb gekozen om te werken met elastieken voor dit workout programma.

Je hebt er in totaal 2 nodig die je VIA DEZE LINK kan aanschaffen.

Het gaat om de gele en de oranje.
Zodra je ze hebt, kan je beginnen!

Training inhoud

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders