Fit na 40 - met training

Welkom bij Fit na je 40e - met training!

Misschien herken je het wel:

  • Je valt lastiger af
  • Je voelt je vermoeider
  • Je herstel verloopt minder goed als voorheen
  • Je brein wordt trager
  • Je bent gevoeliger voor stress
  • Je bent stijf en stram
  • Je gewrichten doen zeer

Allemaal gevolgen van het veranderen van je hormonen na je 40e.

Dat wat voorheen werkte, werkt niet meer en je hebt je lijf een andere prikkel te geven om ook na je 40e die energieke, fitte vrouw te zijn die blij is met haar spiegelbeeld en in haar koppie.

En dat is precies waarom ik deze training heb ontwikkeld.

In dit programma neem ik je in een serie masterclasses mee in wat er nu eigenlijk hormonaal allemaal gebeurt, en welke invloed dat heeft op ons lijf. Zodat je begrijpt hoe je lijf werkt, en je hier passend mee om kan gaan.

In het praktijkgedeelte gaan we uiteraard ook fysiek aan de slag.
In de masterclass: Effectieve trainingsvormen na je 40e, leg ik je uit welke manieren van training je écht wilt gaan doen om je lijf op de juiste manier te prikkelen zodat je in shape blijft, je voldoende energie aanmaakt voor alles wat je te doen hebt en wilt doen en je blijvend vet verbrand.

Daarnaast krijg je van mij  trainingsschema’s waar je zowel thuis als in de sportschool mee aan de slag kan en vind je alles over hoe je de juiste houding aanhoudt, je werkt met je adem tijdens het trainen en hoe je jouw core en bekkenbodem meeneemt in de optimale ondersteuning van je lijf.

Een compleet programma zodat jij ook na je 40e die fitte, energieke vrouw bent die blij is met haar lijf én in haar koppie!

Even praktisch

Ik heb deze training opgedeeld in 3 modules.
Onder de kop Hormonen, vind je de masterclasses die je alles vertellen over hoe het nu precies werkt met je hormonen, zodat je zelf ook snapt waar mogelijke klachten vandaan komen en hoe je hier zelf invloed op hebt.

In de module training, vind je video’s over hoe je de juiste houding en techniek toepast, werkt met je adem en core en welke trainingsvormen je écht geinteregreerd wilt hebben in jouw sportroutine om zo effectief mogelijk te trainen.

In de module “Aan de slag” vind je vervolgens de daadwerkelijke trainingsschema’s met uitleg video’s en kan je aan de slag.

Train je thuis? Dan heb je in ieder geval een set weerstandsbanden nodig. Ik raad je aan om een setje te kopen van 3 banden: 5 kg weerstand, 15 kg weerstand en 25 kg weerstand. Deze kan je oa aanschaffen bij Decathlon of Fitness Seller. 

In de sportschool hebben ze vaak dit materiaal beschikbaar.

Tot slot heb je een timer app nodig voor de SIT trainingen. De mijne heet “Interval Timer”. Hiervoor zijn diverse apps beschikbaar.

In de bonus module, vind je aanvullend nog een fijne stretch flow en losse houdingen om naast sterk te worden, ook soepel te blijven (of worden) 🙂
Plan dus óók ruimte in voor stretches om jouw lijf zo fit en vitaal mogelijk te houden.

Heb je vragen over deze training?
Stel ze dan (voor nu) in de DEZE BESLOTEN FACEBOOKGROEP.

As we speak wordt er gewerkt aan een online community, maar die is helaas op dit moment nog niet beschikbaar.

Weet echter dat ik er voor je ben om je te helpen om lekker aan de slag te  gaan en te blijven.
Dus: plan je sportmomenten in en GO FOR IT!

Training inhoud

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders