The Essentials - Mariska de Vries

The Essentials

In 8 weken naar meer energie, kracht en ontspanning

Ontspannen & energiek zijn

Merk je ook dat je steeds weer moe, onrustig en prikkelbaar bent? Je bent altijd maar druk bezig (voor anderen) en besteed niet genoeg tijd aan jezelf. En als je eens tijd hebt, weet je niet waar je moet beginnen en zie je door alle beschikbare informatie door de bomen het bos niet meer. Je wilt gewoon duidelijkheid en structuur over wat goed voor je is.

Wacht niet tot je uitgeblust bent en je lichaam echt zegt; Tot hier en niet verder.
Pak de regie terug met dit 8-weekse online programma en leer:

Cijfer jij jezelf weg?

Herken jij je ook in de volgende punten?

Wacht niet langer

Niks doen aan een ongebalanceerde leefstijl kan veel problemen opleveren.

Je leefstijl is je basis

Als er wat mis gaat in de basis zal je dat niet van de een op andere dag merken maar ‘klachten sluipen er langzaam in’

Je doet immers structureel niet wat je lichaam nodig heeft en langzaam aan belast je het lichaam steeds meer en ga je in kracht en energie achteruit.

Neem jij al langere tijd fysieke klachten voor lief?

Blijvende verandering

Een sterk fundament zorgt voor een structurele verandering waar je verder op kunt bouwen. Anders dan een tijdelijke switch die even een boost geeft en vervolgens stap je weer terug in je bekende patroontjes. Om structureel verandering te kunnen creëren is het programma zo opgebouwd dat je geleidelijk aan veranderingen gaat maken. Niet ineens een totaal nieuw leefpatroon, maar stapje voor stapje nieuwe gezonde patronen invoegen zodat het behapbaar is en je ook werkelijk die BLIJVENDE verandering kan maken.

Word die ontspannen,
energieke powervrouw

The Essentials is een 8 weeks online programma dat jou alles leert over de 4 belangrijke pijlers: ontspanning, beweging, voeding en mindset. Iedere week krijg je nieuwe opdrachten en trainingen die jou het fundament aanbieden voor een gebalanceerde leefstijl.

De 4 pijlers van The Essentials programma

Ontspanning

Beweging

Voeding

Mindset

De 4 pijlers

Ontspanning

Je leert wat er in de basis nodig is om jezelf rust te geven. Zo gaan we dieper in op het afbouwen van prikkels en hoe je de alsmaar malende hoofd rust kan gunnen. Op deze manier leer je structureel hoe je meer ontspannen kunt zijn.
Yin yoga en ademoefeningen helpen je hierbij

Beweging

D.m.v. schaalbare training kun je, ongeacht je energielevel, starten met bewegen zodat je weer meer energie ervaart. De training kan je aanpassen naar jouw niveau. Je start met yang yoga en bouwt rustig op naar workouts die je kan combineren met de yang yoga

Voeding

Ontdek stap voor stap, op een praktische manier, welke bouwstenen er nodig zijn om jouw lijf van voldoende brandstof te voorzien. Je krijgt weekmenu's ter inspiratie en structuur zodat je voldoende brandstof hebt voor alles wat je te doen hebt. Doormiddel van video's leer je wat je lichaam nodig heeft.
Elke 2 weken staat 1 voedselgroep centraal. Zodat je per rustig werkt aan 1 nieuw voedings thema per keer.

Mindset

Met behulp van mindsetopdrachten leer je hoe je oude patronen kunt doorbreken en kunt vervangen door nieuwe, die passen bij de energieke vrouw die jij wilt zijn.

Een gebalanceerde leefstijl

Na het succesvol volgen van dit online programma, zul je het volgende merken:

Je balans hervinden

Wat zit er allemaal in het online programma?

Online leeromgeving

Op één plek alle informatie, opdrachten en video's die je tijdens dit 8 weekse programma nodig hebt.

Wekelijkse doelen

Elke week krijg je nieuwe opdrachten, informatie en video's voor elk van de 4 pijlers.

Besloten community

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep voor vragen.

Over de makers

Mariska de Vries

Ik ben er van overtuigd dat voeding, mindset, ontspanning en bewegen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Alles draait om energie.
Energie die er voor zorgt dat jij fit en sterk voelt waardoor je met plezier kan doen wat je wilt.

Begrijpen hoe je lijf werkt helpt om passende keuzes te maken. Zodat je snapt hoe “wat je in je mond stopt, beïnvloed hoe jij je voelt en er uit ziet. Want geloof me, je hebt daar zelf onwijs veel invloed op!

Naast ondernemer ben ik ook trotse moeder van 3 heerlijke kinderen. Zij inspireren me in hun beweeglijkheid, creativiteit en gevatheid.

Wat deelneemsters zeggen

Gisteravond gestart met de yin yoga, de rest van de avond zen en offline. Heerlijk. Mijn focus ligt deze weken het meest bij de ontspanning en ademoefeningen. Vandaag hele dag cursus, keek ik klein beetje tegenop; hele dag mensen om me heen, hard nadenken. Vanmorgen bedacht ik ga er gewoon van genieten, lat niet te hoog leg-gen en heb nu een prima dag die ik nu helemaal niet als vermoeiend maar als energiege-vend ervaar.

Doel deze week vaker offline zijn en ontdekken hoe ik dit structureel kan blijven doen. Alle filmpjes zijn erg helpend.

Ik moet zeggen het voelt wel heel persoonlijk door de leuke video’s erbij. Ook al doen we het allemaal alleen thuis. Echt blij met 't programma trouwens. Goed in elkaar gezet

De yin yoga maakt veel in me los. Ongelofelijk wat het met me doet. Er komt weer ruimte.

Ik wist al wel veel van voeding maar kon het voor mezelf nooit zo goed toepassen. Ik ben blij dat iemand nu tegen mij zegt wat goed voor je is zodat ik het ook praktisch kan toepassen.

Wat deelneemsters vertellen

The Essentials

Binnen 8 weken een gebalanceerde leefstijl door te werken aan de 4 leefstijlpeilers.

€197,-

Prijs incl. BTW

Veelgestelde vragen

Dit programma is geschikt voor vrouwen met een druk leven. Je merkt dat je door alle hectiek niet veel tijd overhoudt voor jezelf en je gezondheid. Dit programma helpt je een gebalanceerde leefstijl te ontwikkelen, zodat jij weer energiek en ontspannen in het leven staat

Na aanmelding heb je 8 weken toegang tot het programma. Iedereen start vanaf een ander startpunt en je leefstijl aanpassen kost nu eenmaal tijd. Vandaar dat we jou de tijd gunnen om in 8 weken stap voor stap The Essentials jou eigen te maken.

De begeleiding vind plaats in een besloten Facebookgroep. Hier kan je al jouw vragen stellen.

Je kan op ieder gewenst moment starten en hebt direct toegang tot het programma.

Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

We hebben het programma zo ingericht dat je zo min mogelijk materiaal nodig hebt.
Het enige dat er voor nodig is om het programma zo effectief mogelijk te kunnen volgen is een set elastieken en een yoga mat. Heb je die nog niet? Dan vind je in de informatie die je ontvangt na je aanmelding linkjes waar je die kan aanschaffen.

Jazeker! De workouts zijn zo gemaakt dat je ze kan aanpassen naar jouw niveau. Zo kan je zelf de mate van weerstand bepalen en de duur van je training. Zelfs als je nu erg laag in je energie zit, kan je passend bewegen in The Essentials.
Naast de workouts zijn er ook yang yoga lessen beschikbaar die je kan inzetten voor jouw beweging tijdens dit programma.

Ja! Op het gebied van voeding geven we je de kennis mee die je kan toepassen in jouw dagelijkse ritme. 

De weekmenu’s zijn er ter inspiratie en variatie. Het is dus niet onze intentie dat je voor iedereen andere potjes staat te koken 🙂 
Sterker nog, de recepten zijn zo dat ze voor iedereen in jouw gezin de bouwstenen bevatten die je elke dag nodig hebt. Jouw gezin kan dus heel goed het programma samen met jou doen!

Voor de beweging en ontspanning is het handig om tijd te reserveren voor jou. Reken op zo’n 30-45 minuten per keer.
Het kan handig zijn om dit vooraf bespreekbaar te maken met jouw gezin, zodat jouw tijd ook daadwerkelijk van jou is.

Nog een andere vraag?

Stel je vraag en ik neem z.s.m. contact met je op.