Eenmalig persoonlijk orthomoleculair voedingsadvies

Dit advies is passend wanneer je:

  • al lekker op weg bent met een passend gezond voedingspatroon maar net even de puntjes op de i wilt zetten
  • je al ervaring hebt in een evenwichtig voedingspatroon, maar toch nog klachten ervaart waar je vanaf wilt
  • je graag zelfstandig aan de slag gaat en geen extra coaching nodig hebt

WAT HOUDT HET IN:
Dit pakket start met een uitgebreide intake, eventueel aangevuld met aanvullend onderzoek wanneer je dit wilt (denk bijvoorbeeld aan hormoononderzoek, ontlastingsonderzoek of een voedingsintolerantie onderzoek – hiervoor kan je hierna gewenste opties aangeven).
Na het boeken van deze optie en het plannen van het intakegesprek, ontvang je van mij het intakeformulier en een vragenlijst voor een persoonlijk neurotransmitterprofiel, welke je van tevoren invult en naar mij terug mailt.
Ook zal ik persoonlijk contact met je opnemen om te horen of je de intake live wilt doen in Heerenveen of Rottum, of liever online, want dat is zeker ook een optie.

Kies je voor aanvullend onderzoek? Dan stuur ik je de kit toe, of je kan hem op komen halen in Heerenveen/Rottum. 14 dagen na inzending van het onderzoek, ontvang ik de onderzoeksresultaten, waarvan we de uitslag dan combineren tijdens de intake.

Hieruit volgt een persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie.
Naast de achtergrond informatie die nodig is om dit advies op lange termijn voor jezelf te gaan toepassen (denk aan kennis over voedingsmiddelen, wat juist wel of niet te eten, algemene richtlijnen en praktische tips) , krijg je ook 1 maand toegang tot de app Vytal, die je helpt met lekkere, praktische recepten die passen bij jouw doel (en aangepast zijn aan eventuele intoleranties/allergieën/dieetwensen).

Hier ga je dan 4 weken zelfstandig mee aan de slag, waarna we nog een follow up consult inplannen om dit te evalueren en eventueel aan te vullen waar nodig.

Dit pakket wordt (deels) vergoed door jouw zorgverzekering indien je aanvullend verzekerd bent voor orthomoleculaire geneeskunde.
Je ontvangt dan jouw factuur/facturen na betaling met de correcte gegevens voor het indienen bij jouw verzekering.

Meer informatie over of en wat jouw verzekering vergoed kan je ook HIER vinden.

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders