3 maanden coaching en orthomoleculair voedingsadvies

Dit advies is passend wanneer je:

  • het zat bent om zelf alles uit te zoeken en graag professionele coaching wilt om het passende voedingspatroon voor jóu te ontwikkelen
  • al een tijd lang klachten ervaart waar je niet uit komt en graag met leefstijl aan wilt pakken
  • graag aan de hand wordt meegenomen en in jouw tempo elke week vooruitgang wilt maken richting het doel wat je voor jezelf voor ogen hebt

WAT HOUDT HET IN:
Dit pakket start met een uitgebreide intake, eventueel aangevuld met aanvullend onderzoek wanneer je dit wilt (denk bijvoorbeeld aan hormoononderzoek, ontlastingsonderzoek of een voedingsintolerantie onderzoek – hiervoor kan je hierna gewenste opties aangeven).
Na het boeken van deze optie, en het plannen van het intakegesprek ontvang je van mij het intakeformulier en een vragenlijst voor een persoonlijk neurotransmitterprofiel, welke je van tevoren invult en naar mij terug mailt.
Vervolgens neem ik persoonlijk contact met je op om te horen of je de intake live wilt doen in Heerenveen of Rottum, of liever online want dat is ook een mogelijkheid!

Kies je voor aanvullend onderzoek? Dan stuur ik je de kit toe, of je kan hem op komen halen in Heerenveen/Rottum. 14 dagen na inzending van het onderzoek, ontvang ik de onderzoeksresultaten, waarvan we de uitslag dan combineren tijdens de intake.

Hieruit volgt een persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie welke we stap voor stap in 12 weken gaan toepassen.
Naast de achtergrond informatie die nodig is om dit advies op lange termijn voor jezelf te gaan toepassen (denk aan kennis over voedingsmiddelen, wat juist wel of niet te eten, algemene richtlijnen en praktische tips) , krijg je ook 3 maanden toegang tot de app Vytal, die je helpt met lekkere, praktische recepten die passen bij jouw doel (en aangepast zijn aan eventuele intoleranties/allergieën/dieetwensen).

Elke 14 dagen hebben we een follow up consult om de voorgaande 14 dagen te evalueren en nieuwe focuspunten te bepalen voor de 2 weken erna.
Ook kunnen we elke 4 weken een huidplooimeting doen als je dat prettig vindt, om zodoende vooruitgang inzichtelijk te maken (naast je spiegelbeeld en energieleven 😉 )

Een leefstijl die je DOET ipv “vol moet houden”.

Dit pakket wordt (deels) vergoed door jouw zorgverzekering indien je aanvullend verzekerd bent voor orthomoleculaire geneeskunde.
Je ontvangt dan jouw factuur/facturen na betaling met de correcte gegevens voor het indienen bij jouw verzekering.

Meer informatie over of en wat jouw verzekering vergoed kan je ook HIER vinden.

Mariska de Vries draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders